Dette er en ta-det-du-har-suppe:
Sett en kjele med litt vann på platen. (Ca 3 – 4 dl).
Ta 3 svinekoteletter, og del i gode biter (ikke for små). Skjær bort beinet.
Legg dette oppi vannet, og sett på platen. Mens dette koker opp, kutter du opp grønnsaker og har oppi etterhvert:
Jeg brukte:
1 middels stor søtpotet
1/2 kålrabi
3 gulrøtter
1 middels persillerot
Litt sellerirot
5 poteter
Hadde også oppi 1 terning grønnsaksbuljong, og 1 terning kjøttbuljong
+ mer vann (kokte opp i vannkoker, og hadde på til det akkurat dekket grønnsakene)
Lot dette koke ca 10 minutter, og så hadde jeg oppi en oppskåret purre.
Salt og pepper etter smak
Siden man begynner med lite vann, og heller sper på med mer etterhvert, koker det fort opp, og man får mer kontroll på hvor mye man trenger.
Legg igjen en kommentar